Šį pasakišką tortą pasidaryti labai paprasta – jis tiks bet kokia proga ir be jokios progos. Juk mėgautis jo skoniu galima be sąžinės graužimo tiek mažiems, tiek dideliems!
Reikės: 0,5 didelio arbūzo, plaktos grietinėlės arba pertepimams skirto kremo, aviečių, mėlynių, braškių ar kitų mėgstamų uogų ir vaisių (pagal jūsų skonį), skaldytų migdolų ar kitų riešutų.
Paruošimas: išpjaukite iš arbūzo norimo dydžio ir storio torto „pagrindą“. Apsausinkite jį popieriniu rankšluosčiu, kad sugertumėte drėgmės perteklių, aptepkite grietinėle arba kremu ir pašaldykite. Papuoškite šonus riešutais, o viršų – vaisiais arba uogomis.
Štai ir viskas. Tai išties puikus ir lengvai paruošiamas skanėstas - kuris sužavės tiek mažus, tiek didelius. Būtinai išbandykite!
Kaip pasidaryti vaisinį tortą

» Rašyti komentarą
» Panašūs straipsniai